Smitteverns-tiltak Søvik Fysioterapi

22.04.2020

Klinikken kommer til å følge FHI sine retningslinjer med tilrettelagt mulighet til å vaske hender eller bruke håndsprit før og etter behandling.

Fysioterapeuten bruker munnbind ved all pasientkontakt.

Det vil bli lagt til rette for 2 meter avstand på venterommet og desinfisering av brukt utstyr vil som vanlig bli utført før ny kunde.

Det vil bli brukt papirrull på benken og egne papir for puten som kastes etter hver behandling, før benk og tilhørende utstyr blir vasket og spritet.

Det vil bli brukt en maskin som vasker gulvene med såpe og 90*C vann på behandlingsrom og hele klinikken på slutten av hver arbeidsdag

Alt av dørhåndtak, overflater og terminal vil bli desinfisert etter hver kunde slik at alle kan føle seg trygg på at det er rent når de bruker det.

Alt av lesestoff vil bli fjernet fra venterommet og bare det mest nødvendige vil stå fremme. Om du har vært til behandling og blir syk innen 24t med luftveissymptomer og senere bekreftet Covid-19 smitte så må du ta kontakt med klinikken.

Søvik Fysioterapi er en liten klinikk med flere behandlingsrom som gir fysioterapeuten god tid til å desinfisere rommene etter hver kunde.

Du kan føle deg trygg på å komme til behandling fremover og kan bestille din time på nettsiden.

Håper på å se deg snart